bg_image

Politica de Confidențialitate pentru NisTrans.Ro

Ultima actualizare: 21.07.2023

Bun venit pe site-ul NisTrans.Ro! Aceasta este Politica noastră de Confidențialitate, care vizează să vă informeze cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale atunci când interacționați cu site-ul nostru sau folosiți serviciile noastre. Vă rugăm să citiți cu atenție acest document pentru a înțelege modul în care tratăm informațiile dumneavoastră personale.

1. Informații colectate

1.1. Informații furnizate de dumneavoastră direct: În procesul de utilizare a site-ului nostru sau al solicitării serviciilor noastre, este posibil să ne furnizați anumite informații personale, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa de e-mail, numărul de telefon sau alte informații relevante. Aceste date sunt colectate în mod voluntar de către dumneavoastră atunci când completați formulare de contact, efectuați achiziții sau interacționați cu noi în orice alt mod.

1.2. Informații colectate automat: Pe lângă datele pe care ni le furnizați direct, putem colecta automat anumite informații tehnice atunci când accesați site-ul nostru. Aceste informații pot include adresa IP, tipul de browser, paginile de pe site-ul nostru accesate, orele și datele de acces, precum și alte date de analiză a traficului web. Scopul colectării acestor date este de a înțelege mai bine modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul nostru și cum putem îmbunătăți experiența lor.

2. Scopul colectării datelor

2.1. Furnizarea serviciilor: Principala noastră utilizare a datelor personale este de a vă oferi serviciile pe care le solicitați. Acestea pot include, dar nu se limitează la, procesarea comenzilor, livrarea produselor sau serviciilor, soluționarea întrebărilor și solicitărilor dumneavoastră și asigurarea unei comunicări eficiente între noi.

2.2. Comunicare: Vă vom utiliza adresa de e-mail și numărul de telefon pentru a vă contacta în legătură cu solicitările dumneavoastră și pentru a vă trimite informații relevante privind serviciile noastre. De asemenea, vă vom ține la curent cu actualizări, oferte speciale sau noutăți în ceea ce privește activitatea noastră, dacă sunteți de acord cu primirea acestor comunicări.

2.3. Îmbunătățirea site-ului și a serviciilor: Ne interesează să vă oferim o experiență de utilizare cât mai plăcută și eficientă. Prin analiza datelor colectate automat, putem evalua performanța site-ului nostru, identifica eventualele probleme și găsi soluții pentru îmbunătățirea serviciilor noastre.

3. Divulgarea informațiilor către terți

3.1. Protejăm confidențialitatea datelor dumneavoastră și nu vindem, nu închiriem și nu schimbăm datele personale către terți în scopuri de marketing.

3.2. Cu toate acestea, pentru a putea furniza serviciile solicitate și pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, este posibil să partajăm informații personale cu furnizorii noștri de servicii, cum ar fi procesatorii de plăți sau transportatorii, în măsura în care este necesar pentru finalizarea procesului de comandă sau pentru alte scopuri în acord cu această politică de confidențialitate.

3.3. În plus, ne putem vedea nevoiți să divulgăm datele dumneavoastră personale dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazul în care considerăm în mod rezonabil că dezvăluirea este necesară pentru a proteja drepturile, siguranța și proprietatea noastră sau a altor utilizatori.

4. Securitatea datelor

4.1. Înțelegem importanța securității datelor dumneavoastră personale și am implementat măsuri tehnice și organizaționale adecvate pentru a proteja aceste informații împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării lor. Punem accent pe păstrarea confidențialității și integrității datelor dumneavoastră.

4.2. Totuși, este important să rețineți că nicio metodă de transmitere sau stocare electronică nu este 100% sigură, iar deși depunem eforturi considerabile pentru a proteja datele dumneavoastră, nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor transmise prin internet.

5. Drepturile dumneavoastră

5.1. În conformitate cu legile privind protecția datelor cu caracter personal, aveți anumite drepturi referitoare la datele dumneavoastră personale.

5.2. Aveți dreptul să solicitați accesul la datele dumneavoastră personale pe care le deținem, să rectificați orice informații inexacte sau să le ștergeți în măsura în care acest lucru nu contravine obligațiilor legale.

5.3. De asemenea, puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră personale sau să vă opuneți prelucrării în anumite circumstanțe.

5.4. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări referitoare la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail contact@nistrans.ro sau la numărul de telefon 0720.588.043.

6. Modificări ale politicii de confidențialitate

6.1. Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de confidențialitate sau din alte motive legale. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune a politicii noastre.

Vă mulțumim că ați ales să interacționați cu NisTrans.Ro. Ne angajăm să vă protejăm datele personale și să vă oferim o experiență plăcută și sigură în utilizarea serviciilor noastre.

Echipa NisTrans.Ro

APEL TELEFONIC
Trimite mesaj
Consilier online
Scan the code
NisTrans - WhatsApp
Buna, numele meu este Constantin si sunt aici pentru a iti oferi cele mai bune informatii. Cum te pot ajuta?