Transport persoane Romania – Germania – Romania

Echipa NISTRANS – transport persoane Germania – Romania face totul cu pasiune… iar pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam prin tot ceea ce facem sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne de fiecare client fericit in parte.

Stim ca reusita unei companii depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul lor puse in slujba serviciilor de transport pentru dumneavoastra, clientii nostri.

Integritate in servicii transport persoane Romania – Germania

Portofoliul de clienti aferent companiei noastre este cea mai importanta carte de vizita. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata. De aceea, va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate de calitate si etica profesionala. Imbinand experienta cu interesul sustinut pentru inovatie, incercam sa va oferim pe langa servicii de transport persoane, transport auto pe platforma Germania – Romania si coletarie Romania – Germania – Romania de calitate, un plus de atitudine care sa dea valoare atat clientilor, cat si imaginii noastre.

Coletarie

Efectuam servicii de coletarie de la adresa la adresa (door-to-door) pe ruta Romania-Germania si retus, in conditii de maxima siguranta si preturi competitive.

Transport persoane

De peste 11 ani venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de transport persoane la standarde ridicate, confort si siguranta.

Transport auto pe platforma

Oferim servicii de transport auto pe platforma in conditii de maxima siguranta. Asigurare CMR cu o acoperire de pana la 200.000 Euro.

NISTRANS - GERMANIA - AUSTRIA - UNGARIA - ROMANIA
APELARE RAPIDA