bg_image
RAPID SI SIMPLU

REZERVARE ONLINE

  *prin apasarea butonului "Trimite rezervare" accept neconditionat politica de confidentialitate si procesare a datelor cu caracter personal (GDPR)

  Transport Romania - Olanda - Romania

  Activitatea noastra in cifre

  0 +
  Curse saptamanale
  icon png
  0 %
  Clienti multumiti
  icon png
  0 +
  Confort garantat
  icon png
  0 +
  ani experienta
  icon png
  NisTrans - Transport Romania - Olanda - Romania

  Ce spun clientii nostri?

  image
  De la început până la sfârșit, NisTrans a oferit o experiență de transport de persoane de neuitat. Echipa lor profesionistă și prietenoasă mi-a asigurat o călătorie fără griji și plăcută. Cu un nume românesc, aveam inițial câteva temeri cu privire la comunicare, dar personalul vorbea limba engleză fluent și a fost extrem de receptiv la toate nevoile mele.
  image
  Mașina în care am călătorit era confortabilă și bine întreținută. Am avut destul spațiu pentru picioare și scaunele erau extrem de confortabile, ceea ce m-a ajutat să mă relaxez pe parcursul călătoriei. De asemenea, am apreciat dotările moderne, cum ar fi sistemul de climatizare eficient, care mi-au asigurat o călătorie plăcută și relaxantă, indiferent de condițiile meteo exterioare.
  image
  NisTrans a depășit cu mult așteptările mele în ceea ce privește siguranța. Am simțit în permanență că sunt în mâini bune și că sunt însoțit de un șofer experimentat și responsabil. Respectarea regulilor de circulație și atenția acordată siguranței mele au fost evidente pe tot parcursul călătoriei.

  Madalina Popovici

  Bucuresti

  Vlad Marcu

  Prahova

  Catalin Bejenariu

  Brasov
  image

  Doriti sa faceti o rezervare?

  Va stam la dispozitie cu servicii de transport colete (coletarie) de inalta calitate. Apasa pe butonul de mai jos si fa o rezervare pentru o experienta de transport auto pe platforma memorabila!

  Trimite-ne un email

  contact@nistrans.ro &

  APEL TELEFONIC
  Trimite mesaj
  Consilier online
  Scan the code
  NisTrans - WhatsApp
  Buna, numele meu este Constantin si sunt aici pentru a iti oferi cele mai bune informatii. Cum te pot ajuta?