Transport auto pe platforma Widenburg

Transport auto pe platforma Romania – Widenburg

Orar plecari curse transport auto pe platforma Romania – Widenburg: In fiecare miercuri, joi, vineri si sambata. Ora plecarii vi se va comunica in momentul efectuarii rezervarii pe website sau telefonic la dispecerul nostru.

NISTRANS Transport auto pe platforma Widenburg – Romania va ofera servicii de transport auto pe platforma (Romania – Ungaria – Austria – Germania) si transport persoane cu microbuzul direct la destinatia aleasa de dumneavoastra pe ruta Romania – Germania (Romania – Ungaria – Austria – Germania) si retur: Germania – Austria – Ungaria – Romania. Avem cele mai accesibile preturi de pe piata oferind un raport calitate-pret excelent. Prin prisma eforturilor sustinute reusim sa depasim de fiecare data asteptarile prin servicii de transport auto pe platforma de cea mai buna calitate – transport Germania – Austria – Romania.

Oferim servicii de transport masina pe platforma Germania – Romania si retur cu dimensiuni de 4 metri, asigurate cu CMR pana la 200.000 euro. Oferim clientilor nostri, un maximum de 4 incarcari pe saptamana din Germania catre Romania

In cadrul procesului de transport auto pe platforma (Romania – Ungaria – Austria – Germania si Germania – Austria – Ungaria – Romania), ne ghidam dupa urmatoarele valori:

  • Transportul prompt si sigur de la o destintie la alta;
  • Incarcarea si descarcarea autovehiculelor de catre conducatorii auto;
  • Asigurarea transportului in cazul unor incidente;
  • Preluarea si predarea autovehiculelor pe baza de proces verbal si CMR
  • Flexibilitate, corectitudine si respectarea conditiilor contractuale

Datoria faptului ca noi oferim clientilor o atentie deosebita pentru siguranta transporturilor, intretinerea echipamentelor, pregatirea personalului si a verificarilor periodice a echipamentelor si personalului, suntem mandri sa va propunem serviciile noastre profesionale de transport intern si international de masini – transport Romania – Germania.

 

TRANSPORT PERSOANE DIN ROMANIA

 

TRANSPORT PERSOANE CATRE GERMANIA

Detalii ruta transport auto pe platforma Widenburg – Romania

Prestam servicii de transport masina pe platforma (transport colete de la adresa la adresa) si transport bagaje pe ruta Romania – Ungaria – Austria – Germania (Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Fagaras, Sibiu, Alba, Deva, Arad, Budapesta, Viena, Passau, Regensburg, Nurenberg, Wiusburg, Frankfurt, Dortmund, Rheda, Widenburg, Bremen sau Kassel, Fulda, Rheda, Widemburg, Dortmund, Bremen sau Hamburg) si retur (Germania – Austria – Ungaria – Romania).

Societatea comerciala NISTRANS, infiintata in anul 2004, ofera in prezent servicii de transport masina pe platforma pana la adresa solicitata de client pe rutele Romania – Germania, Romania – Austria, Romania – Ungaria si retur Germania – Romania, Austria – Romania si Ungaria – Romania direct la adresa dorita de client

Respectarea angajamentelor pe care NISTRANS (transport autoturism pe platforma) si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu dar si a calificarii personalului prin instruire periodica atat cu privire la asigurarea sigurantei si confortului fiecarui pasager in parte dar si prin utilizarea noilor tehnologii in care investim. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

Rute de transport persoane similare