Transport bagaje Germania

Transport bagaje Romania – Kassel

Orar plecari curse transport bagaje pe ruta Romania – Kassel: In fiecare miercuri, joi, vineri si sambata. Ora plecarii vi se va comunica in momentul efectuarii rezervarii pe website sau telefonic la dispecerul nostru.

NISTRANS Transport Romania – Kassel va ofera servicii de transport bagaje (Romania – Ungaria – Austria – Germania) si coletarie cu microbuzul direct la destinatia aleasa de dumneavoastra pe ruta Romania – Germania (Romania – Ungaria – Austria – Germania) si retur: Germania – Austria – Ungaria – Romania. Avem cele mai accesibile preturi de pe piata oferind un raport calitate-pret excelent. Prin prisma eforturilor sustinute reusim sa depasim de fiecare data asteptarile prin servicii de transport bagaje de cea mai buna calitate – transport Germania – Austria – Romania.

Va oferim confort si siguranta deplina cu 6 microbuze (marca Mercedes Sprinter, VW Caravelle, Renault Trafic, si Renault Master) echipate coprespunzator pentru a va oferi siguranta si confortul maxim de care aveti nevoie pentru a va bucura de o calatorie de vis din Romania spre Germania sau din Germania spre Romania. Microbuzele aflate in flota NISTRANS va ofera mai multe avantaje in comparatie cu mijloacele de transport alternative, respectiv va ofera posibiliatea de a face pauze ori de cate ori este nevoie.

Detalii ruta Coletarie Germania – Romania

Prestam servicii de coletarie door-to-door (transport bagaje de la adresa la adresa) si transport bagaje pe ruta Romania – Ungaria – Austria – Germania (Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Fagaras, Sibiu, Alba, Deva, Arad, Budapesta, Viena, Passau, Regensburg, Nurenberg, Wiusburg, Frankfurt, Dortmund, Kassel, Widenburg, Bremen sau Kassel, Fulda, Rheda, Widemburg, Dortmund, Bremen sau Rheda) si retur (Germania – Austria – Ungaria – Romania).

 

TRANSPORT PERSOANE DIN ROMANIA

 

TRANSPORT PERSOANE CATRE GERMANIA

Societatea comerciala NISTRANS, infiintata in anul 2004, ofera in prezent servicii de transport bagaje international / coletarie pana la adresa pe rutele Romania – Germania, Romania – Austria, Romania – Ungaria si retur Germania – Romania, Austria – Romania si Ungaria – Romania direct la adresa dorita de client

Respectarea angajamentelor pe care NISTRANS (coletaire) si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu dar si a calificarii personalului prin instruire periodica atat cu privire la asigurarea sigurantei si confortului fiecarui pasager in parte dar si prin utilizarea noilor tehnologii in care investim. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

Rute de transport persoane similare