Transport persoane Germania Romania

NisTrans ofera servicii profesionale de transport persoane pentru ruta Romania – Germania si Germania – Romania de la adresa la destinatie cu microbuze moderne si confortabile. Venim in intampinarea clientilor nostri prin furnizarea de curse regulate cu plecare din Romania si retur din Germania in regim zilnic.

 

Orar plecari curse transport

Orar plecari curse transport Germania Romania de la adresa la destinatie: In fiecare miercuri, joi, vineri si sambata. Ora plecarii vi se va comunica in momentul efectuarii rezervarii pe website sau telefonic la dispecerul nostru.

Curse regulate catre Germania

Serviciile de transport persoane oferite de compania noastra se efectueaza cu soferi profesionisti cu experienta vasta. Acestia vor pune accent primordial pe siguranta si confortul calatoriei dumneavoastra. Atat cursele din Romania catre Germania dar si returul din Germania catre Romania se va efectua in regim de linie continua, alaturi de soferi cu atestate si atent monitorizati de departamentul specializat al companiei noastre. Fiecare sofer va oferi asistenta pasagerilor fiind extrem de atenti la nevoile acestora.

 

Transport Germania Romania si retur

NISTRANS Transport Romania Germania va ofera servicii de transport Germania Romania (Romania – Ungaria – Austria – Germania) si coletarie cu microbuzul direct la destinatia aleasa de dumneavoastra pe ruta Romania – Germania (Romania – Ungaria – Austria – Germania) si retur: Germania – Austria – Ungaria – Romania. Avem cele mai accesibile preturi de pe piata oferind un raport calitate-pret excelent. Prin prisma eforturilor sustinute reusim sa depasim de fiecare data asteptarile prin servicii de transport persoane si colete de cea mai buna calitate – transport Germania – Austria – Romania.

Va oferim confort si siguranta deplina cu 6 microbuze (marca Mercedes Sprinter, VW Caravelle, Renault Trafic, si Renault Master) echipate coprespunzator pentru a va oferi siguranta si confortul maxim de care aveti nevoie pentru a va bucura de o calatorie de vis din Romania spre Germania sau din Germania spre Romania. Microbuzele aflate in flota NISTRANS va ofera mai multe avantaje in comparatie cu mijloacele de transport alternative, respectiv va ofera posibiliatea de a face pauze ori de cate ori este nevoie.

 

Detalii ruta Transport Germania Romania

Cursa noastra cu plecare din Romania are urmatorul traseu: Romania – Ungaria – Austria – Germania (Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Fagaras, Sibiu, Alba, Deva, Arad, Budapesta, Viena, Passau, Regensburg, Nurenberg, Wiusburg, Frankfurt, Dortmund, Rheda, Widenburg, Bremen sau Kassel, Fulda, Rheda, Widemburg, Dortmund, Bremen sau Hamburg) si retur (Germania – Austria – Ungaria – Romania).

Compania de transport NISTRANS

Societatea comerciala NISTRANS, infiintata in anul 2004, ofera in prezent servicii de transport international de persoane pana la adresa pe rutele Romania – Germania, Romania – Austria, Romania – Ungaria si retur Germania – Romania, Austria – Romania si Ungaria – Romania direct la adresa dorita de client

Respectarea angajamentelor pe care NISTRANS si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu dar si a calificarii personalului prin instruire periodica atat cu privire la asigurarea sigurantei si confortului fiecarui pasager in parte dar si prin utilizarea noilor tehnologii in care investim. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate pentru Transport persoane Germania Romania de la adresa la adresa.

INTREBARI FRECVENTE

Desigur! Atat pentru transport persoane Romania – Germania cat si pentru transport persoane Germania – Romania puteti efectua rezervari in regim telefonic sau online direct pe website-ul nostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in cadrul sectiunii REZERVARE ONLINE urmand sa completati datele solicitate. Dupa efectuarea rezervarii online veti fi contacatat de unul din operatorii nostri pentru confirmare. In ceea ce priveste o rezervare telefonica va fi nevoie sa ne contactati prin telefon pentru comunicarea rutei si datei dorite.

Plata biletului se poate efectua atat din Romania cat si din Germania. Modalitatile de plata sunt urmatoarele:

  • La urcarea in microbuzul de transport
  • Prin virament bancar / ordin de plata

Desigur! Compania de transport persoane NISTRANS ofera reduceri semnificative pentru grupuri de persoane care aleg sa calatoreasca in compania noastra! Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Desigur! Soferii nostri au in prim plan siguranta persoanelor transportate. Astfel vom avea doi soferi care va vor insoti pe toata perioada calatoriei in confort deplin si siguranta.

Rute de transport persoane similare